Soraya Tumb

Gala Tumb

Kiebitz Tumb

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Liora

Variety:
Liora
Cooking type:
cooking type B - predominantly firm cooking
Recommended purpose of usage:
consumption predominantly firm cooking
Maturity:
second early
Resistance to potato cyst nematodes:
Ro1
Susceptibility to potato virus Y:
very low
Susceptibility to foliage blight:
low to medium
Susceptibility to tuber blight:
low
Susceptibility to common scab:
low to medium
Tuber yield:
high
tuber shape:
oval
Flesh colour:
dark yellow
Description text:
- LIORA- Interessante Qualitätssorte für die feine Küche. frühe Speisesorte ovale, formschöne und ausgeglichene Knollen Fleischfarbe tiefgelb, vorwiegend festkochend mit feinem Geschmack hohe Erträge mit gleichmäßiger Sortierung sehr gute Speisequalität auch nach Lagerung kräftiges Laub, Stängeltyp eine Sencorempfindlichkeit ist nicht bekannt
possible uses in kitchen:
boiled potatoes, roasted potatoes
pdf:
special features:
resistance to nematodes Ro, resistant to virus diseases