Soraya Tumb

Gala Tumb

Kiebitz Tumb

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Florence

Variety:
Florence
Cooking type:
cooking type B - predominantly firm cooking
Recommended purpose of usage:
consumption predominantly firm cooking
Maturity:
early maincrop
Resistance to potato cyst nematodes:
Ro1,4
Susceptibility to potato leafroll virus:
medium
Susceptibility to potato virus Y:
very low
Susceptibility to black leg:
low
Susceptibility to foliage blight:
medium
Susceptibility to internal rust spots:
low
Susceptibility to common scab:
low
Tuber yield:
high
Susceptability to mechanical damage:
very low
tuber shape:
long oval
Flesh colour:
yellow
After cooking blackening:
very low
Skin colour:
yellow
Storage behaviour:
sehr gute Lagerfähigkeit, sehr gute Keimruhe
Description text:
- FLORENCE - · mittelfrühe Reifezeit · sehr gute Lagerfähigkeit, sehr gute Keimruhe · keine Kochnachdunkelung · gelbe Fleischfarbe · Ertrag: hoch mit großen Knollen · unempfindlich gegen Beschädigungen · gleichmäßige ovale bis lang-ovale Knollen mit glatter Schale · kräftiges Laub · Kochtyp B
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