Soraya Tumb

Gala Tumb

Kiebitz Tumb

We speak one language

tl_files/norika-standard/layout/images_international/Aufsteller_english_eine Spache_small.png

Bonza N

Variety:
Bonza N
Foto:
 
Cooking type:
no cooking type
Recommended purpose of usage:
starch
Maturity:
late maincrop
Resistance to potato cyst nematodes:
Ro 1
Resistance to potato wart disease:
D 1, D 2, D 6
Susceptibility to potato leafroll virus:
medium
Susceptibility to potato virus Y:
very low
Susceptibility to black leg:
medium
Susceptibility to foliage blight:
low
Susceptibility to tuber blight:
low
Susceptibility to common scab:
medium
Starch content:
very high
Starch yield:
high to very high
Dormancy:
medium
Skin texture:
smooth to net like pattern
Eye depth:
medium
tuber shape:
round
Flesh colour:
light yellow
Storage behaviour:
sehr gute Lagerfähigkeit
Description text:
1. Verwendungszweck Bonza ist eine späte Stärkesorte, die durch sehr hohe Stärkegehalte überzeugt. Sie hat eine hohe Widerstandsfähigkeit gegen Kraut- und Knollenfäule sowie Alternaria. Bei der Krebsresistenz glänzt Bonza mit der Bestnote 10 nach holländischer Einstufung.
pdf:
special features:
treatment-free storage, resistance to nematodes Ro, resistant to rot, resistant to virus diseases, resistance to potato wart disease